Beddenwinkel Nijmegen

  • Geplaatst op
Beddenwinkel Nijmegen

Op zoek naar een goede beddenwinkel vlakbij Nijmegen? Op slechts 15 minuten rijden bent u bij beddencenter aan de Nieuweweg 285a in Wijchen aan het juiste adres. U vind bij ons een ruim assortiment aan boxsprings van diverse merken. Ook voor matrassen, bedbodems, kussens, dekbedden en bedtextiel helpen wij u graag!

Op zoek naar een goede beddenwinkel vlakbij Nijmegen? Bij Beddencenter Wijchen vindt u alles voor een goede nachtrust. Van luxe boxsprings en comfortabele matrassen tot ergonomische kussens en stijlvolle ledikanten—bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete slaapcomfort.

Met jarenlange ervaring bieden wij deskundig advies op maat, zodat u het perfecte bed kunt vinden dat aansluit bij uw persoonlijke wensen. Wilt u een boxspring bed samenstellen of een matras op maat laten maken? In onze ruime showroom aan de Nieuweweg 285a in Wijchen ontdekt u de vele mogelijkheden. Onze slaapexperts staan voor u klaar om u te begeleiden in de zoektocht naar de beste oplossing voor een optimale nachtrust.

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment of breng een bezoek aan onze beddenwinkel in Wijchen voor persoonlijk advies.

Op nog geen 10 autominuten van Nijmegen dus verbeter uw slaap met Beddencenter Wijchen – dé specialist in boxsprings, matrassen en slaapoplossingen in de regio.

Saldo cadeaubon controleren